Exkluzív Utazások

Sziasztok! Bevallom, nem nagyon tartom be az egy havi posztolást, mégis akadnak ebből kifolyó apró történések, amiért “lapátra teszem” ezt a cselekvést. De ne is tartogassuk hátra a pozitív és hasznos információkat, vágjunk bele! Az elmúlt két hónapban számos esküvőn vettem részt és akadt köztük olyan is, amely nem szülőföldemet érintette és azokból csupán egy az, amiből hamarosan trailer, highlight jellegű esküvői videó lesz kitéve. Ezek utómunkálatai még mostanság is zajlanak, amíg az utólagos egyeztetések teljesen le nem tisztázódtak a cél érdekében.

Az idei évben egyre kevesebb megbízásban lesz részem, – ami vállalkozásomat érintő – miképp a tél közeledtét beköszöntően ismét a filmes világ veszi át újra a főszerepet életem további lépései során. <3 Addig is bármilyen jellegű megkeresést szívesen veszek, vállalok a jelen szolgáltatásaimhoz mérten.
Kitartásban és szorgalomban bővelkedő napokat kívánok nektek! 🙂 
* Utóiratkét egy aprócska érdekességet osztok meg veletek és lehet többetek találkozott már ilyesfajta viccelődő jelenettel egy bizonyos országon belül. 🙂

Trükkös-trükkben a fagyitrükk …

Motion Moments Productions
Motion Moments Productions
Nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását.

error: