Új WordPress Weboldal!

Üdvözlöm eddigi követőim táborát a Facebook™ közösségi portálon és köszönöm a bizalmatokat! Jelenleg további projekteken dolgozom, melyekből hamarosan közzéteszek számos, elkészült művet. Az idei 2018-as évben megélhetésemet felelőségteljesebbé téve, két sokkal komolyabb cég felé is beadott kérvényemet elfogadták és remélhetőleg velük is lesz pár szép emlékem, komolyabb munkám, mint produkciós asszisztens. 🙂 Később árulom el, mely cégekról van szó, de biztosra veszem, hogy a profizmusuk mellett, kedves és bizalmat gerjesztő csapatokról adhatok hírt, míg nem utolsó sorban meg rajtam múlik mi, hol, meddig, stb. Ezek után bemutatnám és ismertetném a változások sorát, mert mondhatni fél évig semmit sem lehetett tudni a weboldal létezéséről, öncélű fejlesztéseimről.
Valóban, a weboldal második verzióját láthatjátok, mely során lehetőséget adok hozzászólni blog formájában a közelgő események lekörmölt, írásos bejegyzései felé. Sajnálatos módon, mivel elég nehézkes volt az előző verzió átalakítása és anyagi ráfordításom sem volt, hogy külsős kézbe adhassam megannyi lóvé elvándorlása miatt, így egy egyszerűbb formula alapján kezdtem el gondolkodni. Nem saját “kreálmány”, csupán egy személyre szabott sablont, sok-sok nem hozzáértő, néha szétesett, de később működött verzióját láthattjátok. Remélem kedvelni fogjátok és mindenki számára egyértelmű, élményszerű lesz a navigálás az oldalak között. Nem kívánom ezen verzió drasztikus megváltozatását, külsője alakítgatását semmiképp sem egy jó ideig, mindinkább sok-sok tartalmat feltölteni és közhírré tenni az elkészült projecteket.
Nyugodtan lehet hozzászólni a bejegyzésekhez és akár kérdést feltenni adott hír kapcsán, ám nem áll módoban túlzottan technikai háttér, felszerelés bemutatásával kapcsolatosan tippeket adni. Azt hiszem, azzal csak ront az ember saját szakmája felé nézve, mivel nem hobbiszerű tevékenységekről beszélhetünk már. Legyen az titok továbbra is. Így is tömve van a világháló vele és valójában nekem is segített jópárszor az egyéni fejlődésem során. 🙂
Motion Moments Productions
Motion Moments Productions
Nincs hozzászólás

Írj hozzászólást

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását.

error: